Jobbsidor

Det finns en mängd jobbsökarsajter som skapats för att göra det lättare att hitta rätt bland alla lediga jobb. Sidorna är ofta avgränsade efter yrkesområde eller ålderskategori, men det finns också jobbsökarsajter som gör anspråk på att vara heltäckande.

www.ams.se
Behöver nog inte någon omfattande introduktion. Arbetsförmedlingen är en statliga myndighet med ansvar att effektivt sammanföra arbetssökande med arbetsgivare som söker arbetskraft. Platsbanken är den mest använda jobbkatalogen i Sverige.

www.jobbsafari.se
Har en databas innehållandes annons till omkring 60.000-70.000 aktiva lediga jobb på den svenska arbetsmarknaden. Databasen uppdateras varje natt då en automatisk skanner letar efter nya platsannonser på över 500 jobbsidor.

www.jobb.blocket.se
Blocket är Sveriges största annonsmarknad och även en storspelare när det gäller jobbannonser. Totalt återfinns mellan 5000-10.000 sökbara anställningar i registret.

www.academicwork.se
Sök bland Academicworks kategoriserade arbeten efter län och jobbkategori. Academicwork är även en rekryteringsfirma som förmedlar personal vid mer än 15.000
anställningstillfällen per år. Idag har bolaget verksamhet i olika 6 länder.

www.monster.se
Ledande företag inom personalrekrytering och specialister på internetrekrytering. Monster är från början ett Amerikansk bolag som och grundades redan 1994. Den Nordiskadelen skapades i och med att Monster Worldwide Scandinavia AB grundades 1997 under namnet Jobline.

www.offentligajobb.se
Offentligajobb.se är en nischad jobbsökarsajt för den som letar jobb inom den offentlig sektor.
Utöver rena söktjänster finns idag även en mängd andra jobbsidor som fins där för att underlätta för arbetssökande.

Denna sidor uppdateras fortlöpande. (Senast uppdaterad 2015-12-22)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.